Am mai expus tema dar o reiau sub alta forma.Primaria Capitalei al carei angajat am fost (05.03.1988-2001) a eliberat colegilor mei de serviciu Adeverinte pentru gr. 2-a de munca ,nu la toti ci la cei care au fost pe faza pina in 2001,cind Directia de Investitii a fost desfintata iar noi o parte am fost trecuti in somaj.Prin 2010 am aflat de la un coleg ca a obtinut aceasta adeverinta si am depus si eu cerere pentru a-mi elibera si mie.Raspunsul a fost ca sau pierdut statele de salarii si nu pot sa dea curs cererii mele.Am incercat si la arhivele statului care au fost surprinsi de raspunsul dat dar atunci cand au luat legatura cu arhiva Primariei au primit acelasi raspuns pe care l-am primit telefonic.Intrebare,Pot sa-i dau in judecata in Contencios Administrativ? Am vorbit cu fostii colegi care au aceste adeverinte si i-am intrebat daca sunt dispusi sa vina in instanta ca martori si au fost de acod. Ce sanse credeti ca am si daca puteti sa-mi dati cateva sfaturi de specialitate,ca procedura ? Va multumesc anticipat.Mai am 3 ani pana la pensie si vroiam sa actionez de pe acum.S.V.
~ final discuție ~