avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Buna ziua,
Doresc sa aflu daca imi pot recupera taxa auto platita (deasemeni as dori sa stiu daca pot gasi un avocat in Craiova care se poate ocupa de caz) in 2009 pentru o masina second-hand adusa din Germania si daca da as dori sa tineti cont de urmatoarele:
1) Am depus cererea de returnare la ANAF si am primit "raspunsul" negativ.
2) Masina am vandut-o in 2009 dupa inscriere.
Astept rasunsuri sau daca se poate recomandari.

Multumesc anticipat.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: cucu_bau , utilizator 16:23, 21 Septembrie 2011
contactati-m pe mesaj privat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto2012 ady3 ady3 Ajutor! Conform carei legi se inmatriculeaza o masina second-hand adus din Germania? Pe sit-ul ANAF au calculatorul in versiunea ianuarie 2012. Au declarat ca ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto sbpackard170 sbpackard170 Am cumparat un autoturism care fusese adus din Germania si inmatriculat in 2008 de fostul proprietar. Am inregistrat-o la finante si cand am mers sa o ... (vezi toată discuția)
Taxa auto de prima inmatriculare Mihaita80 Mihaita80 Buna seara , Am cumparat acum o luna o masina second hand (2001, 1.8 benzina). Taxa auto de prima inmatriculare ar fi in jur de 1250Euro. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)