avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inmatriculare auto2012
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inmatriculare auto2012

Ajutor! Conform carei legi se inmatriculeaza o masina second-hand adus din Germania? Pe sit-ul ANAF au calculatorul in versiunea ianuarie 2012. Au declarat ca se va micsora taxa din toamna, MInistru Mediului si cu Ponta au zis ca taxa este anulata pana in 2013, dar de fapt se plateste pana acum. Care este realitatea? #-o
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 19:12, 3 Octombrie 2012
Cititi acest topic, daca mai aveti nelamuriri dati cautare pe Avocatnet, pt ca sau scris foarte multe despre taxe si inscriere auto.

www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Miercuri, 3 Octombrie 2012
gmancila, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto Gabion Gabion Buna ziua, Doresc sa aflu daca imi pot recupera taxa auto platita (deasemeni as dori sa stiu daca pot gasi un avocat in Craiova care se poate ocupa de caz) in ... (vezi toată discuția)
Taxa auto de prima inmatriculare Mihaita80 Mihaita80 Buna seara , Am cumparat acum o luna o masina second hand (2001, 1.8 benzina). Taxa auto de prima inmatriculare ar fi in jur de 1250Euro. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare medan_ramona medan_ramona Buna ziua.Daca am cumparat un autoturism din Germania, luna trecuta, mai platesc taxa de inmatriculare? (vezi toată discuția)