avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXE UNIVERSITATE PENTRU CETATENI STRAINI CASATORITI ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXE UNIVERSITATE PENTRU CETATENI STRAINI CASATORITI CU UN CETATEAN ROMANI

Buna ziua,

As vrea sa stiu daca in urma casatoriei, sotul meu, cetatean strain NON-EU, poate beneficia la inscrierea la Master de plata taxei anuale egale cu cea pe care o platesc cetatenii romani sau nu.

Va multumesc,
SB.
Cel mai recent răspuns: MIHAELA DEDIȚÃ , Avocat 17:16, 21 Septembrie 2011
în urma căsătoriei nu este cetățean român prin urmare nu poate avea aceleași drepturi ca și un cetățean român. pentru a obține cetețenia română sunt necesare îndeplinirea și a altor condiții.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de casatorie transcris adno adno Buna ziua !Sunt casatorita in Grecia ,am inregistrat casatoria si la ambasada Romaniei;apar si in tara ca fiind casatorita sau trebuie sa ma casatoresc si in ... (vezi toată discuția)
Casatorie intre cetateni eu si non eu marverde marverde cetateanul non eu poate avea... drept de munca in eu... in urma casatoriei cu un cetatean eu? daca da trimitetzi link la o legislatie online pentru ... (vezi toată discuția)
Doresc sa ma lamuresc ane maria ane maria Daca ma voi casatori cu un cetatean strain la el in tara, la primarie iar apoi voi transcrie actele la ambasada romaniei ce drepturi mi se vor cuvine? Mi se ... (vezi toată discuția)