Sunt in curs de cumparare al unui apartament intr-o constructie noua. Proprietarul blocului ofera si loc de parcare contra cost.
Cu locul de parcare am urmatoarea problema: lotul pe care se va afla are cadastru dar nu ii va face dezmembarea.
Proprietarul a impartit terenul in 2 loturi: unul pe care a construit blocul (vila) si unul pe care il imparte in locuri de parcare.
Intrebarea mea este daca el nu face dezmembrarea lotului 2 cum poate sa imi vanda mie locul de parcare?
Se poate face un act de vanzare - cumparare pentru locul de parcare in care sa scrie ca imi vinde 1/5 din lotul 2?
Singura problema pe care ai putea sa o ai eventual cu acel loc de parcare e care din ele este al tau, din moment ce va fi in co-proprietate. Vei putea oricand sa iesi din indiviziune daca ai probleme
Cum se poate iesi din indiviziune?
Proprietarul nu vrea sa faca dezmembrarea lotului in 5 locuri datorita costului. Cat costa aceasta dezmembare si ce presupune.
Dezmembarea pentru apartamente din actele notariale am vazut ca l-a costat doar 1116 lei.