avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa - faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa - faliment

Datele: Fiscul cere deschiderea procedurii de insolventa
Starea societatii: 1) Credite bancare cu garantii mobiliare si imobiliare aflate in stare de executare silita (dosare inchise prin executare), administratorul a inceput sa achite sume relativ mici in comparatie cu datoriile,2) Credit bancar restant care are inaintat dosarul la biroul executorului judecatoresc ( asociatii societatiii sunt mentionati ca "garanti per aval" 3) datorii la fisc mai mari de 48.000
Administratorul (asociatii sunt sot si sotie) nu are imobile sau masini pe numele lui.
Intrebare: Ce se intampla cu aceste datorii in situatia in care ei nu au posiblitatea sa plateasca?
Cel mai recent răspuns: silviaminzicu , utilizator 19:19, 21 Septembrie 2011
datoriile vor fi trecute la pierderi dupa inchiderea falimentului si atragerea raspunderii personale a administratorului.
Explicit cum se manifesta aceasta raspundere personala daca nu are un contract de munca si nici bunuri personale?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sume neclare ONU EMIL ONU EMIL Am cesionat partiel sociale ale uni S.R.La(fara probleme,datorii) gratuit unei persoane in 02.06.2008,aceasta a inscris soc. la ORC in 08.07.2008 .In acceasi ... (vezi toată discuția)
Insolventa mihai777 mihai777 ma intereseaza care este raspunderea administratorului in cazul in care firma este in insolventa si are datorii la fisc si terti. daca va fi afectata alta ... (vezi toată discuția)
Cererea insolventei de catre mfp ContSters94259 ContSters94259 Societatea mea are datorii de 220 mil vechi la stat.Finantele au spus ca nu pot trece eu firma in insolventa deoarece am depasit ceva plafon...dar finantele ... (vezi toată discuția)