În sfârsit după 20 de ani primaria pe raza carea figurează terenul agricol ma cheamă sa semnez procesul-verbal de punere în posesie, dar nu pentru tot terenul solicitat prin cererea formulată, deoarece aceasta sustine ca doar atât mi-a fost aprobat de catre comisie.
Întrebare:
Dacă semnez procesul-verbal, mi se emite titlul de proprietete doar pentru o porțiune din terenul revendicat. Semnându-l nu este ca si cum aș recunoaște hotărârea comisiei?.
Ce trebuie să fac ca să dobândesc și suprafața pe care comisia nu a aprobat-o?.
MULȚUMESC.
In primul rand trebuie sa vedeti de ce nu v-a fost aprobata si acea suprafata. Apoi, orice propunere de recunoastere a dreptului de proprietate trebuie comunicata in scris de comisia locala de ff petentului, acesta putand formula contestatie catre forul judetean, urmand ca, daca este nemultumit, sa se adreseze instantei.
Acum, ca semnati, ca nu semnati... tot ce reusiti este sa mai amanati putin emiterea TP, daca nu ati urmat procedura prealabila.
Verificati motivul pentru care nu v-a fost aprobata intreaga suprafata si, daca il considerati neintemeiat, adresati-va instantei judecatoresti, facand mentiune la cererea dvs. initiala si prezentand argumente pentru restituirea intregii suprafete. Intre timp puteti accepta si suprafata propusa; in caz de castig in instanta, se va proceda la emiterea unui TP suplimentar. Parerea mea.
Uzucapiuni
ContSters127432
In anul 1959 tatal meu , actualmente decedat,a construit o casa de locuit cu suprafata utila de 48 mp.,un grajdi si anexe pe o suprafata de teren de 600 mp. ... (vezi toată discuția)