avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vreau sa imi dau demisia la zi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vreau sa imi dau demisia la zi

buna patronul la care lucrez nu mi-a dat salariul pe 3luni si vreau sa imi dau demisia la zi pot sa mai recuperez banii precizez ca lucru in transport si i-am lasat masina intr-o parcare defecta poate sa imi faca ceva si nu am luat masina pe semnatura
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:31, 21 Septembrie 2011
Da, puteti demisiona fara preaviz in cazul in care nu vi s-a platit salariul ... in acest sens, se exprima si art.81 alin.8 C.mun. care prevede ca, salariatul poate demisiona fara preaviz daca angajatorul nu isi indeplineste obligatiile asumate prin contractul individual de munca. .

Pentru recuperarea banilor va puteti adresa ITM-ului si/sau instantei de judecata - Tribunalul in raza caruia domiciliati si nu platiti taxe judiciare . actiunea se depune in termen de 3 ani de la data de cand trebuia sa va achite salariul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme salariale iunana iunana Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema. Lucrez la o televiziune locala de aproape 7 ani, iar in ultimii ani s-au strans 5 salarii ... (vezi toată discuția)
Neplata salariu, oprire bun material in locul banilor miteak miteak Buna ziua, Lucrez la o firma care nu a mai platit salariile de 3 luni. Vreau sa-mi dau demisia si m-ar interesa daca pot opri laptop-ul cu conditia returnarii ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz ChivuLiviu ChivuLiviu Buna seara si la multi ani la toata lumea buna! Am si eu o intrebare va rog... Daca am semnat un contract de munca pe perioada de 12 luni,am convenit cu ... (vezi toată discuția)