Buna ziua !
Am si eu o problema in legatura cu o asigurare de viata la o banca .Tatal meu (45 de ani)a facut o refinantare,incheind si o asigurare de viata,in luna februarie a acestui an. In luna aprilie s-a stins din viata in urma unui accident de munca,avea o lucrare la subsolul unui bloc vecin,in particular ,deci fara nicio firma sau vreo functie. Pur si simplu a fost contactat de locatari pentru o lucrare . Cauza a fost :electrocutare,nu se stie exact in ce fel,doar se stie ca s-a produs de la o tripla si un bec legate de pe casa scarii .
Dupa testele de acoolemie,rezultatul este de 0,55 . In polita de asigurare se specifica la alcoolemie : "abuzul de alcool caracterizat printr-un grad de alcoolemie al Împrumutatului Asigurat depasind limitele
prescrise de legislatia în vigoare referitoare la utilizarea autovehiculelor - si/ sau consumul de droguri; "
Exista o limita admisa prin care nu se anuleaza aceasta asigurare ?sau fiecare firma are propiile reguli ?
Permis retinut
tibuleac
Mi-a fost retinut permisul pt consumul de alcool,e si normal dar vreu sa stiu dak se poate sa mi-l anuleze din cauza alcoolemiei care am avuto adica 2,31 in ... (vezi toată discuția)