avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare de viata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare de viata

Buna ziua !
Am si eu o problema in legatura cu o asigurare de viata la o banca .Tatal meu (45 de ani)a facut o refinantare,incheind si o asigurare de viata,in luna februarie a acestui an. In luna aprilie s-a stins din viata in urma unui accident de munca,avea o lucrare la subsolul unui bloc vecin,in particular ,deci fara nicio firma sau vreo functie. Pur si simplu a fost contactat de locatari pentru o lucrare . Cauza a fost :electrocutare,nu se stie exact in ce fel,doar se stie ca s-a produs de la o tripla si un bec legate de pe casa scarii .
Dupa testele de acoolemie,rezultatul este de 0,55 . In polita de asigurare se specifica la alcoolemie : "abuzul de alcool caracterizat printr-un grad de alcoolemie al Împrumutatului Asigurat depasind limitele
prescrise de legislatia în vigoare referitoare la utilizarea autovehiculelor - si/ sau consumul de droguri; "
Exista o limita admisa prin care nu se anuleaza aceasta asigurare ?sau fiecare firma are propiile reguli ?
Cel mai recent răspuns: JeanDTS , utilizator 22:46, 21 Septembrie 2011
Rezultatul alcoolemie se incadreaza sub limita maxima prevazuta de lege.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut tibuleac tibuleac Mi-a fost retinut permisul pt consumul de alcool,e si normal dar vreu sa stiu dak se poate sa mi-l anuleze din cauza alcoolemiei care am avuto adica 2,31 in ... (vezi toată discuția)
Ce se întâmplã cu creditul dupã deces? Alexander33 Alexander33 Bună ziua! Am o întrebare puțin mai complexă. În umră cu ceva timp tatăl meu a decedat, a rămas totuși cu un credit bancar. Creditul este ... (vezi toată discuția)
Platim sau nu teava din beci ? Laurentiumaill Laurentiumaill Buna ziua , din nou ! Locuiesc in Fagaras ,la bloc . Acum 8 ani , am decurs la debransarea apartamentului de la firma EcoTerm -Fagaras , deoarece caloriferele ... (vezi toată discuția)