avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1329 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratie privind optiunea de depunere D112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratie privind optiunea de depunere D112

Buna seara.
A incercat cineva sa listeze formularul declaratiei privind optiunea de depunere lunara a D112? Ma chinui sa listez si la imprimanta iese un formular sters din care nu se intelege nimic.
Cel mai recent răspuns: carmelalita , utilizator 15:11, 22 Septembrie 2011
Aveti formularul in documente utile.Incercati de acolo.
Va multumesc. Iese acelasi imprimat sters din care nu se intelege nimic. Nu am decat sa merg la finante sa obtin un imprimat de acolo.
Incercati si de aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia d 112 pentru anul 2014 elga50 elga50 Pentru cei interesati, va anunt ca a aparut varianta [b]D112 pentru anul 2014[/b]. In ... (vezi toată discuția)
termen-limita 25 septembrie pentru optiunea de depunere lunara a declaratiei 112  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Modelul declaratiei 112 a fost reglementat si aprobat de Agentia Nationala de Administrare Fiscala. ANAF a stabilit astfel cum va fi continutul formularului ... (vezi toată discuția)
Declaratie privind optiunea pentru depunerea lunara a d112 stelach stelach Buna ziua, va rog , exista formular pentru a declara optiunea de depunere lunara a D112. Mai sunt numai citeva zile pina la termenul limita !? Va ... (vezi toată discuția)