avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expert medicina muncii
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expert medicina muncii

Va rog sa imi spuneti si mie un expert in medicina muncii care ar putea efectua o expertiza in cadrul unui proces. INML nu a trimis deocamdata nicio o lista a expertilor in domeniu si vreau sa stiu daca cineva s-a confruntat cu asta.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: oana_27 , utilizator 08:51, 2 Octombrie 2011
La ce se refera in mod exact expertiza ?
Care sunt obiectivele acesteia ?
Da, se poate efectua o astfel de expertiza in cazul unui litigiu ... exista Ordinul comun nr. 1256/443/2008 al Ministrului Sanatatii Publice si Ministrului Muncii, Familiei si Egalitatii de sanse pentru aprobarea componentei si atributiilor Comisiei de experti de medicina muncii acreditati de Ministerul Sanatatii Publice si de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de sanse.
Membrii Comisiei sunt imputerniciti sa analizeze toate contestatiile la procesele-verbale de cercetare a cazurilor de boli profesionale sau la fisele BP2 emise conform prevederilor Hotararii Guvernului nr. 1425/2006.

De asemenea, CNPAS are in subordine Institutul National de Expertiza Medicala si Recuperarea Capacitatii de Munca.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical peste 90 de zile. Bilboreanu Bilboreanu Buna ziua.Cate zile de concediu medical am dreptul pe an?Cine prelungeste dupa 90 de zile?Ce trebuie sa fac ptr pensie de boala. daca m am imbolnavit la ... (vezi toată discuția)
Pentru a contesta un proces-verbal de cercetare a cazului de ... dana manea dana manea Pentru a contesta un proces-verbal de cercetare a cazului de boala profesionala , trebuie sa ma adresez Comisiei de experti de Medicina Muncii. Stie cineva ... (vezi toată discuția)
Boala profesionala Bilboreanu Bilboreanu Buna seara.Am facut contestatie la Comisia de Experti de Medicina Muncii am primit ca este inregistrata dar nu poate fi indeplinita in momentul de fata din ... (vezi toată discuția)