avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala respinsa pt ca a fost semnata de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala respinsa pt ca a fost semnata de avocat?

Buna ziua! am maaare nevoie de sfatul dvs!! am introdus o plangere penala prealabila la parchet dar nu am indicat domiciliul meu si cnp-ul , asa cum prevede legea 202/2010. mi s-a restituit , prin urmare, pe cale administrativa, pt completare. problema e ca, dupa ce mi s-a restituit, a iesit din termenul de 2 luni. ce ma fac?? am trimis o noua plangere in care am indicat resedinta(caci locuiesc la cineva, nu la domiciliul de pe buletin) si cnp.problema e ca prima plangere, cea facuta in termen, era semnata de avocat, iar a doua de mine, insa a doua a fost trimisa dupa expirarea termenului de 2 luni. mi se va respinge ca nefacuta in termen, in conditiile in care cea facuta in termen era semnata de avocat si nu demine? am mare nevoie de sfatul dvs. multumesc.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:21, 22 Septembrie 2011
Cand se trimite a 2-a oara este completare nu una noua, si este in termen.
Corect , retrimiteti cererea pe care o atasati la copie de pe cea restituita , unde se afla inserata data de intrare in registratura parchetului .
Acum ar fi interesant si la cat timp de la primirea primei cereri restituite catre dvs din motivele invocate , ati trimis-o pe cea de a doua.
Ultima modificare: Joi, 22 Septembrie 2011
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala prealabila incompleta respinsa pentru neindicarea cnp-ului? cnastase cnastase Buna ziua! am maaare nevoie de sfatul dvs!! am introdus o plangere penala prealabila la parchet dar nu am indicat domiciliul meu si cnp-ul , asa cum prevede ... (vezi toată discuția)
Avocat plangere penala pt fals cnastase cnastase Buna ziua! am nevoie de sfat pt un coleg ce e , de asemena avocat si care a avut un client extrem de dificil. iata despre ce e vorba. a formulat pt clientul ... (vezi toată discuția)
Se incearca musamalizarea unei infractiuni KLTM KLTM Am certitudinea ca se incearca musamalizarea unei infractiuni. Am trimis o plangere prin e mail care continea o inregistrare video proba, au clasat spunand ca ... (vezi toată discuția)