avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract pe perioada determinata neprelungit la timp
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract pe perioada determinata neprelungit la timp

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am un salariat cu CIM pe perioada determinata. Contractul i-a expirat pe data de 18.07.2011 si pur si simplu am uitat sa i-l prelungesc. Nu am operat nici in revisal, iar acum chiar nu stiu cum sa procedez.#-o Acum cand am trecut pe varianta noua de Revisal am observat ca nu mi l-a preluat, probabil pentru ca ii expirase termenul si era de fapt incetat. Problema este ca persoana respectiva apare pe stat si i s-au virat toate darile catre stat.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 22 Septembrie 2011
elena claudia ianasi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:38, 22 Septembrie 2011
faceti un act aditional ...:D
Art. 82 alin 2 din codul muncii prevede ca :
(3)Contractul individual de muncă pe durată determinată poate fi prelungit, în condiţiile prevăzute la art. 83, şi după expirarea termenului iniţial, cu acordul scris al părţilor, pentru perioada realizării unui proiect, program sau unei lucrări.
Vedeti daca va incadrati aici ( adica este vorba de un proiect , lucrare.... a carui/ei finalizare se prelungeste).
Ultima modificare: Joi, 22 Septembrie 2011
Rodica2011, utilizator
elena claudia ianasi a scris:

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am un salariat cu CIM pe perioada determinata. Contractul i-a expirat pe data de 18.07.2011 si pur si simplu am uitat sa i-l prelungesc. Nu am operat nici in revisal, iar acum chiar nu stiu cum sa procedez.#-o Acum cand am trecut pe varianta noua de Revisal am observat ca nu mi l-a preluat, probabil pentru ca ii expirase termenul si era de fapt incetat. Problema este ca persoana respectiva apare pe stat si i s-au virat toate darile catre stat.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Va multumesc.

Introduceti acea persoana in varianta noua , dupa care ii faceti prelungirea de c.i.m. ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim perioada determinata atenastef atenastef Am un salariat cu CIM, perioada determinata de una luna(angajat 11.07-11.08.2011). In cazul in care contractul respectivului, se va prelungi cu inca o luna ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata cristian_edmond cristian_edmond prelungirea unui contract de munca pe perioada determinata este un nou contract de munca pe perioada determinata ? (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata prelungit inainte de expirare pop berta pop berta Buna ziua, avem un angajat pe perioada determinta pina in 15.11.2011 si pentru obtinerea unei autorizari pe 2 ani e nevoie de prelungirea contratului pe 2 ani. ... (vezi toată discuția)