avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noul REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noul REVISAL

Dupa copierea bazei de date din vechiul REVISAL versiunea 4.0, in programul nou, in caseta Registru apare scris cu rosu "Angajator invalid" si "Contract invalid". Poate fi generata de o eroare sau de o lipsa de date?
Cel mai recent răspuns: resurseumanealba , utilizator 15:14, 22 Septembrie 2011
Datele angajatorului si cele ale angajatilor trebuie actualizate dupa preluare. Sunt situatii in care denumirile localitatilor sunt diferite de cele din versiunea veche. Ex. Sintimbru - Santimbru. Angajatorul si salariatul vor aparea valizi dupa actualizarea datelor.
Ultima modificare: Joi, 22 Septembrie 2011
resurseumanealba, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere online noul revisal mirelanicola.72 mirelanicola.72 va rog sa-mi spuneti daca noua varianta de revisal are optiunea de a genera doar ultimele datele introduse (in cazul adaugarii unui nou salariat, implicit un ... (vezi toată discuția)
Probleme revisal dumi32 dumi32 Buna ziua am urmatoarea problema in ce priveste preluarea datelor din Revisalul vechi, anume imi apare urmatorul text : Baza de date incarcata nu ... (vezi toată discuția)
Versiunea cor 6 nu poate fi importata teodor15 teodor15 Buna ziua. Incerc sa fac import la o baza de date/angajator in urma schimbarii PCului si sunt intampinat de eroarea: \"Versiunea COR 6 nu poate fi importata. ... (vezi toată discuția)