avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... progam de vizitare minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

progam de vizitare minori

Buna ziua,
Am doi copii unul de 1 an si 8 luni si altu de 2 luni si doresc sa divortez. Motivul este abuz fizic sau domestic (nu stiu cum se cheama in termeni judecatoresti), am certificat medico-legal ca sa dovedesc.Am doar un certificat dar s-a intamplat de mai multe ori..., certificatul arata ca m-a abuzat cand eram gravida,nu stiu cat conteaza asta... si m-am hotarat sa divortez.
As vrea sa stiu daca la proces im trebuie martori si daca exista un program de vizita standard.Mentionez ca dupa divort intentionez sa plec din localitate si normal copii vor ramane la mine.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:05, 9 Septembrie 2008
Serviciul nu-i permite sa stea prea mult cu noi dar nici cand e acasa nu are grija de copii,eu ma zbat singura. A fost de 2 ori violent cu fata cea mare, o data a dat cu telecomanda in ea si a doua oara a lovit-o cu piciorul. Nu i-a lasat urme ca sa-i scot si ei certificat medico-legal dar nu a fost nimeni defata asa ca nu am martori ca a lovit si copilul...:( cum pot convinge judecatorul in conditiile astea...?
Daca recunoaste ca a lovit-o ati dovedit.
De convins poate ca nu o sa convingeti judecatorul dar poate ca o sa se gandeasca si la acest lucru.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi am? mami76 mami76 Buna ziua, sunt maritata de 3 ani si 5 luni. In urma casatoriei avem 2 copii , unul de 3 ani si unul de 1 an jumate. De curand sotu s-a imbatat si mi-a spus ... (vezi toată discuția)
Sot violent,vreau sa divortez,dar am un copil de 1 an madalina07 madalina07 Sotul meu este foarte violent si abuziv,suntem casatoriti de 1an jumate si avem un copil de un an.Desi amintentat de 2 ori divortul nu am continuat,dar acum ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie mami76 mami76 Am fost agresata fizic anul trecut de 3 ori dar nu am certificat medico-legal deoarece nu m-am gandit la divort.In caz de divort pot sa mentionez violenta in ... (vezi toată discuția)