avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract voluntariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract voluntariat

buna seara. as avea nevoie de o informatie. am un loc de munca *nu are legatura cu profesia de baza*si as dori sa inchei un contract de voluntariat pentru a -mi profesa meseria de baza. am urmatoarea intrebare:contractul de voluntariat ma ajuta ca si vechime in munca?mentionez ca nu doresc plata pentru munca depusa ci vreau sa imi acumulez vechime in specialitate.ce alta alternativa am?nu doresc sa inchei un contract de munca in urma caruia sa platesc obligatii la stat.va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:14, 22 Septembrie 2011
Contractul de voluntariat se incheie numai cu o persoana juridică de drept public sau persoana juridică de drept privat, fără scop patrimonial, care administrează activitatea de voluntariat, iar activitatea desfăşurată trebuie sa fie în domenii urmatoare : asistenţa şi serviciile sociale, protecţia drepturilor omului, medico-sanitar, cultural, artistic, educativ, de învăţământ, ştiinţific, umanitar, religios, filantropic, sportiv, de protecţie a mediului, social şi comunitar şi altele asemenea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca sunt in concediu de crestere a copilului pot sa inchei un contract de voluntariat? robitza78 robitza78 buna seara am si eu o intrebare ,daca sunt in concediu de crestere a copilului pot sa inchei un contract de voluntariat? si daca da in anumite domenii sau ... (vezi toată discuția)
Un functionar public cu statut special poate lucra in alt domeniu fara sa fie platit? ContSters248630 ContSters248630 Functionarul public cu statut special poate desfasura o alta activitate fara sa fie retribuit ,platit etc. daca da in baza caror legi ATENTIE NU DORESC SA ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere copil si voluntariatul Mihaela.Marin Mihaela.Marin O mamica aflata in concediu de crestere copil, poate sa presteze servicii fara plata printr-un contract de voluntariat, pastrandu-si in acelasi timp si ... (vezi toată discuția)