avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Din 2003 lucrez intr-o institutie, la o sectie ce urmeaza a fi restructurata, urmand ca jumatate din personal sa fie mutat intr-o alata sectie, inferioara celei actuale. In conditiile in care nu sunt de acord cu aceasta mutare, cum il pot determina pe patron sa imi ofere somaj, atata timp cat el imi ofera acest post?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:35, 23 Septembrie 2011
Daca va ofera alt post nu ii puteti pretinde sa va disponibilizeze din initiativa sa si sa beneficiati de somaj
1. Daca se restructureaza sectia inseamna ca se desfiinteaza locul de munca al dvs., inscris in contractul individual de munca (CIM).
2. Daca va muta in alta sectie asta inseamna modificarea CIM (locul de munca) si aceasta se face numai prin act aditional la CIM, semnat de ambele parti.
3. Daca dvs. nu sunteti de acord atunci angajatorul este obligat sa va concedieze cu art.65 din Codul muncii (desfiintarea postului) si veti putea beneficia de indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cind patronul refuza sa-ti acorde actele pentru somaj katya_1310 katya_1310 O sectie dintr-o institutie este restructurata, iar patronul obliga ca acei oameni restructurati sa mearga intr-o alta sectie in care cei restructurati nu pot ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim conform art 65 codul muncii dana81 dana81 Buna ziua. Daca se restructureaza un post conform art 65 din Codul muncii care este procedura? Angajatului i se ofera imediat un alt post sau se desfiinteaza ... (vezi toată discuția)
Restructurarea postului daca nu accept un cim part-time yo_ionela yo_ionela Buna ziua! As avea nevoie de un sfat din partea dumneavoastra .Astazi m-au sunat de la RU si mi s-a spus ca nu isi mai permit sa mai tina o norma intreaga ... (vezi toată discuția)