avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbarea sediului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbarea sediului

am o societate si i-am schimbat de curand sediul in aceeasi localitate. certificatul de inregistrare fiscala se schimba. si daca da in cat timp?
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 15:05, 23 Septembrie 2011
trebuie sa depuneti la reg. comertului o decizie a asociatului unic/hotarare a ad. generale in care se prevede schimbarea sediului social. trebuie sa actualizati actul constitutiv. o sa va trebuiasca si de la finante aviz pentru noul sediu social. de la reg. comertului, vi se va elibera un alt certificat. actul constitutiv si decizia trebuie inregistrate in 15 zile de la redactare
Dupa ce obtineti actele de la ORC trebuie sa mergeti la Administratia Finanpelor Publice pentru a schimba si certificatul de inregistrare fiscala. Daca nu ma insel termenul este de 15 zile de la data la care ati obtinut actele de la ORC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social just.rain just.rain Daca o firma isi muta sediul social dintr-un birou in altul, dar la aceeasi adresa (in aceeasi cladire), trebuie facute formalitati suplimentare (hot aga), sau ... (vezi toată discuția)
Ajutor ContSters236592 ContSters236592 Schim sediul social si redactez decizia AGA. In decizia AGA am specificat ca hotarasc 1. (schimbare sediu social). Pentru a mai adauga 3 coduri CAEN in actul ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social firma in alt judet Maria Iorgus Maria Iorgus ce acte imi trebuie pt schimbare sediu in alt judet ,unde se depun? multumesc (vezi toată discuția)