Am avut o garsoniera si faptul ca am plecat in strainatate am facut cerere catre as de prop sa ma debranseze , dar presedintele impreuna cu administratorul nu au tinut cont de cererea mea si au continuat sa ma penalizeze astfel ajungandu-se la suma de 130 RON.
Mentionez ca desi stiau unde locuiesc nu mi-au trimes nici odata instintare ba mai mult mi-au scoso la vanzare si aceasta a fost echivalata la 2500 RON ,iar in urma vanzarii eu nu am mai primit nimic desi conform legii erau obligati sa-mi opreasaca debitul + cheltuieli de judecata ,iar restul sumei sa-mi fie returnata mie.
Mentionez ca aceasta casa sa vandut la primul termen desi stiau adresa mea din buletin si puteau sa ma instinteze ca sa ma prezint sa-mi clarific situatia ,eu am constestat acest lucru si nu mi s-a dat dreptate,am facut recurs si la fel acelasi rezultat .
Intrebarea mea este :
Mai pot acum sa-mi recuperez garsoniera sau diferenta de bani si in cazul in care nu voi avea castig de cauza in ROMANIA pot sa ma adresez la CEDO si daca da de ce acte am nevoi si cum se procedeaza ?
Speta e una dificila. Dar in principiu daca nu ati fost comunicat fiind adresa dv, cunoscuta, si daca nu ati fost comunicat corespunzator la judecatoria, poti sa faci o reclamatia la asociatia si la administratia justitiei, pentru a clarifica tot si a cer despagubire. Doar dupa constatare si urmarire caile legale in Romania poti sa te adresez la Cedo. Trebuie sa clarifici bine toate imprejumirile su xinceritate la un avocat. Din pacate daca cumparator prin licitatia a cumparat garsoniera nu stiind de dv nici de procedura nici fiind prieteni cu cineva de la asociatia, adica fiind de buna credinta, cu tot ce nu a vandut bonul nu poate fi deposedat pentru ce este un tert de buna credinta. Dar o garsoniera cu 2.500 de lei nu este decat o clara nedreptate, nu ar fi 25.000 de lei. Pentru ce e obligat sa intervin si un evaluator independent. O sa fie?.