in cererea de divort am declarat ca avem un copil comun,am anexat toate documentele necesare,dar avocatul meu a cerut doar stabilirea domiciliui copilului cu mama,nu si custodia. :(si daca nu ma insel nu e acelasi lucru.
iar acum daca vreau sa cer custodia copilului trebuie sa depun o cerere suplementara la dosarul inizial? ca dupa cite inteleg la pronuntarea divortului nu se va stabili custodia copilului,ci doar domiciliul acestuia:-/
si daca voi depune cererea privind custodia cauza se va judeca odata cu divortul? din acest considirent am intrebat daca sotul trebuie citat suplementar(caci lui i s-a transmis deja citatia in privinta divortului si stabilirea domiciliului copilului).
frica mea este ca pina in noiembrie(sedinta divort), din italia va veni ordonanta de inapoiere a copilului si atunci ce sa fac?
repet ca copilul in tara a venit cu acordul sotului(cu pasaport italian) si sint ramasa tot cu acordul lui.dar din cite stiu acum ma invinuieste in neinapoierea copilului.
trebuie inaintata o procedura separata care sa stabileasca ca resedinta obisnuita a minorului e aici???(atunci na va mai fi vorba de neinapoiere), si deci romania va fi competenta in privinta custodiei .
www.avocatnet.ro/content/for... .
explicati-mi va rog,ca sa-mi fac o schema de actiuni,caci am schimbat deja 2 avocati,care tot sugeau bani din mine,dar din pacate nu ca ii am multi.tot mai multe intrebari si mai putina claritate p/u mine.dar feciorul e tot ce am
va multumesc.cu respect