Dupa cum merg lucrurile in justitie, orice as face eu vizavi de aceasta judecatoare ar fi o pierdere de timp. Pacat ca frustarile din viata ei personala au contributie in luarea deciziiilor pentru alte cazuri.
Orice tata are dreptul sa petreaca timp cu propriul copil nefiind necesara prezenta sotiei. Ea a motivat ca prezenta ei sa fie necesara datorita caracterului violent inexistent/inventat/nedemonstrat, iar judecatoarea a luat aceasta decizie ca asa a vrut, fara a motiva in vreun fel.
Multumesc!
Motivarea hotararii judecatorei va fi expusa in considerentele sentintei pe care o va redacta.
Celelalte probleme se pot solutiona , astfel cum am aratat , prin sesizare impotriva magistratului , dar mai ales , prin abordarea cailor legale de atac.
in sinea ei nu stiu care a fost motivarea, dar oficial nu a avut motivare pentru prezenta mamei. Aici e partea cu programul de vizita:
Încuviinţează ca paratul-reclamant să aibă legături personale cu minora ************, nascuta la data de ***********, dupa urmatorul program de vizitare: in prima si a treia saptamana a fiecarei luni, sâmbăta si duminica, intre orele 18.00-20.00, precum si in fiecare saptamana, in zilele de marti si joi, intre orele 18.00-20.00, cu posibilitatea luarii minorei la domiciliul paratului-reclamant, in prezenta mamei, pana la solutionarea irevocabila a dosarului nr. xxxxx
Logic vorbind (nu stiu daca si legal), aici cred ca era necesara o motivare pt prezenta sotiei, avand in vedere ca eu am cerut fara prezenta sotiei, iar sotia a cerut prezenta ei datorita caracterului meu violent.
Tot logic vorbind, in acest caz sentinta cred ca trebuia sa sune "...in prezenta mamei, datorita caracterului violent al paratului-reclamant, pana la...."
Tind sa cred ca unele lucruri nu au nici o logica in justitie si depindem de unii judecatori care dau sentinta pe motiv "ca asa am vrut eu"
Iertati-ma ca va intreb (ca fapt divers), dar dumneavostra cat drept de vizita va doriti ? Va vedeti de 12 ori pe luna, uneori aproape in fiecare a doua zi.
Ce fel de violenta a fost invocata (verbala, fizica)?
Nu este nici o problema, am omis sa spun acest lucru.
Eu am cerut 2 weekend-uri pe luna, 2 sapt in perioada iernii si 4 saptamani in perioada verii.
Pana la pronuntarea divortului mi-ar fi convenit si programul pe care mi l-a dat, dar fara prezenta sotiei... Intr-adevar, chiar daca erau doar 2 ore, imi vedeam fetita des, dar nu inteleg decizia de a-mi da in prezenta sotiei.
Relatiile nu sunt tocmai bune intre mine si sotie, ea manifestand rautate fata de mine si familia mea prin acele acuzatii false. Scopul este sa ma pazeasca in casa mea precum un gardian care pazeste un detinut? Sa stea pe canapea sa ma supravegheze? Am nevoie si eu de intimitatea mea. Nu stiu cine s-ar fi simtit in largul lui in conditiile de fata.
Plus ca sotia a invocat violenta verbala si fizica, nedemonstrata si inexistenta.