Buna ziua,
Va rog frumos un raspuns:
Am avut angajati pe luna august, si care le-am incetat contractele in luna septembrie, pe revisalul vechi (v. 2.4.0) pe care le-am trimis la ITM. Problema este ca le-am desfacut la unii cu art. 56 lit. j (expirare de drept - din vechiul cod al muncii), iar in prezent ptr. expirare de drept este art. 56 lit. i din noul cod al muncii.
Trebuie sa operez contractele active din august pana in prezent, chiar si pe cele incetate (acolo trebuie salariu........ ) si transmise la ITM in noul revisal?
Va multumesc mult si astept urgent un raspuns!
Nu mai trebuie sa operati contractele incetate in cursul lunii august , daca aceasta operatune a fost facuta si transmisa pe varianta veche a programului .... cand se preia datele din versiunea veche in cea noua se va prelua numai c.i.m. active.
Revisal
tampau gabriela
Cum procedez cu contractele de munca incetate dupa 01.08.2011, transmise in vechea versiune REVISAL , intrucat in noul REVISAL se preiau doar contractele ... (vezi toată discuția)
Revisal 2011
Mariralu
Buna ziua ,
Daca am o plecare care a fost transmisa in data de 02.09 pe revisalul vechi...apoi am facut preluare pt revisalul nou , acest salariat nu ... (vezi toată discuția)