avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... decizie suspendare ordin reorganizare Garda fInanciara
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

decizie suspendare ordin reorganizare Garda fInanciara

are cineva motivarea Curtii de Apel Galati care suspenda OPANAF privind reorganizarea Garzii Financiare?
Mai exista si la Brasov decizii de respingere ca ramase fara obiect a cererilor de suspoendare a aceluiasi ordin, raportat la decizia de la gALATI.
Cel mai recent răspuns: Catalina Apetrachioaei , Consilier juridic 21:32, 25 Septembrie 2011
dati-mi o adresa de mail sau fax si va dau eu hotararea de la galati
adresa mea de email nelutacathy@yahoo.com Multumesc din suflet!!
am dat un mail cu decizia de la galati
am primit.Multumesc! V-am scris pe mail.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz la garda financiara - comisariatul general mirceaandrei mirceaandrei buna ziua, ma numesc m.andrei si pana pe 25.07.2011 am fost angajat al garzii financiare, eliberat din functie ca si alti 300 angajati in urma unei testarii a ... (vezi toată discuția)
Preaviz - examinare ContSters123067 ContSters123067 \"Ordinul preşedintelui ANAF (2253 din 23 iunie 2011) este viciat pentru că au fost eliberate preavize fără respectarea legii. Trebuia ca întâi să ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare BiancaIubi BiancaIubi Pot sa recuperex taxa de poluare platita in noiembrie 2010? Daca da, care sunt pasii care trebuie urmati? Va multumesc (vezi toată discuția)