avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

buna ziua
doresc sa stiu dupa cat timp de la angajare,un angajat are dreptul la somaj in cazul in care este un contract de munca pe perioada determinata ,aceasta fiind de & an
multumesc frumos:">
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:59, 23 Septembrie 2011
Daca ii inceteaza CIM la data expirarii sale (conf. art.56i din Codul muncii) poate beneficia de indemnizatie de somaj daca in ultimele 24 de luni are 12 luni stagiu de cotizare la somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe per.determinata adina83 adina83 Daca ai incheiat un contract de munca pe perioada determinata si angajatorul iti cere sa iti dai demisia, ce se poate face in acest caz? Ce presupune de fapt ... (vezi toată discuția)
Dreptul la indemnizatia de somaj baciu rodica baciu rodica Buna ziua, Ma numesc Rodica, si vin cu rugamintea la dvs. de a-mi raspunde la o intrebare: Pot beneficia de ajutorul de somaj daca am lucrat 22 ani la o ... (vezi toată discuția)
Dosar somaj - ctr pe perioada determinata ContSters159916 ContSters159916 BUNA ZIUA, Daca am avut vekime mai mult de un an, si ultimul contract a fost pe perioada de o luna, beneficiez de somaj? Multumesc. (vezi toată discuția)