avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Reparatii in regim propriu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Reparatii in regim propriu

Am demarat demersurile necesare pentru a putea sa-mi repar acoperisul casei (inlocuire lateti) si vreau sa spun ca statul nostru te termina cu taxele, documentele si birocratia. Inclusiv cei de la disciplina in constructii care iti iau si ei un comision pentru ca ai indraznit sa-ti repari casa. Nimeni nu iti spune ce documente sunt necesare de la un cap la altul, faci drumuri din stanga in dreapta fara nici o finalitate. Asta e.
Poate cineva sa ma indrume, pentru ca sa reduc costurile, daca am posibilitatea sa fac reparatiile in regie proprie. Cladirea este situata in site istoric, dar nu e cladire istorica.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie reparatie acoperis cristiandae cristiandae Vreau sa inlocuiesc latetii de la tigla la un acoperis la o casa veche (nu este cladire istorica) aflata intr-o zona istorica din Timisoara, fara sa inlocuiesc ... (vezi toată discuția)
Autorizatie ilegala alicexxv alicexxv Problema mea este urmatoarea: in spatele casei mele care este pe hotar si are un singur nivel se construieste un bloc pe calcan care nu respecta normele ... (vezi toată discuția)
Problema cu vecinii din laterala casei Icum Icum Buna ziua, anul trecut am cumparat o casa veche, construita in 1964, acoperisul era din tigla si eternita, l- am inlocuit cu tigla metalica cu inlocuirea ... (vezi toată discuția)