Buna ziua, as vrea sa va prezint cazul meu: am fost casatorita si toate bunurile au ramas la mine. As vrea acum sa ma recasatoresc cu fostul sot dar acesta are niste probleme cu un credit neachitat. Daca ma recasatoresc se pot atinge de bunuri?
Sa incercam sa intelegem.
1. Sotul contracteaza un imprumut in timpul casatoriei;
2. Creditul nu este platit;
3. Divortati - si faceti partaj in care toata bunurile raman la dumneavoastra, ca sa evitati ca ele sa fie executate silit de catre banca;
4. Odata realizat scopul de la punctul 3, v-ati gandit sa profitati si de bunurile proprii ale fostului sot, cum ar fi salariul, etc si sa va recasatoriti;
Recasatorita sau nu, este evident ca partajul a fost incheiat in fraudarea intereselor bancii, iar aceasta poate oricand cere desfiintarea actului fraudulos.
Daca va recasatoriti, datoria viitorului sot nu va putea afecta bunurile proprii stabilite anterior prin partaj. " casa de piatra :) "
Alte discuții în legătură
Partaj
mihaelaraboj
Am 2 copii relativ mici, vreau sa divortez de sot, insa nu stiu cxum sa procedez cu partajul si cum se obtine.Avem un credit din care am achizitionat un ... (vezi toată discuția)
Executare silita
Cristhina
Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema.
Pe perioada casatoriei am cumparat prin credit 1 garsoniera, 2 terenuri si 2 autoturisme. Anul ... (vezi toată discuția)