avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit neplatit - problema cu o firma de recuperari ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit neplatit - problema cu o firma de recuperari creante

buna ziua .am avut un credit la o banca .si nu am mai avut bani sa platesc .si di aceasta cauza am ramas cu rate neplatite .creditul a fost pe cinci ani ,am platit decat 3 ani . Cand am facut creditul eram casatorita dar am divortat si mi-am schimbat numele la divort .si am adresa pe numele de fata unde am locuit inainte de casatorie .mi-a venit ieri o hartie de la firma [ editat] de ca daca nu platesc vine si executa silit .dar eu nu locuiesc acolo ci in alta parte .si nu am nimic pe numele meu .ce pot face ?
Ultima modificare: Marți, 12 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: claudyta , utilizator 13:38, 12 Noiembrie 2013
Cand ati facut creditul, doamna?
Daca se ajunge la executare silita, va pune poprire pe salariu. Nu are altceva ce executa daca nu aveti bunuri.
Ultima modificare: Marți, 12 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator
Daca creditul a fost accesat in timpul casatoriei atunci ar trebui ca ratele restante sa fie platite impreuna cu fostul sot.
creditul l-am facut in anul 2007, iar pt a plati si fostul sot nu trebuie facut partajul?ca eu nu dispun de nici un ban iar el de cand am divortat nu plateste nici pensia alimentara pt cei doi copii pe care ii avem/
Pensia e o chestie separata, ar trebui sa incercati sa il executati silit sau/si sa ii faceti plangere penala pt abandon.
Daca creditul e pe numele dvs, la partaj ar trebui sa cereti intai sa se constate ca e o datorie comuna.

da stiu dar eu sint in tribunal cu fostul sot de 3 ani de cand am divortat cpt pensia alimentara .iar creditul l-am facut in timpul casatoriei
.si pina acum nu s-a rezolvat nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara + credit ipotecar IuliaEftimie IuliaEftimie Divortata in 2009 cu un minor in intretinere. Pensie alimentara platita pana in 2010. Nu exista partaj. Am credit ipotecar pe apartament, platit la zi, ... (vezi toată discuția)
Divort rapid, minor, pensie alimentara, partaj rate - noul cod civil sorina_a_b sorina_a_b Buna ziua, As dori sa stiu care este cea mai rapida metoda de a divorta rapid, in urmatoarele conditii: - suntem casatoriti de 3 ani, avem un copil ... (vezi toată discuția)
Cum as putea evita executorii judecatoresti pentru datoriile fostului meu sot? MyyrelaLucky MyyrelaLucky Sotul meu a facut niste datorii la banci, la care nu si-a mai achitat creditele, noi am divortat,nu sunt girant si nu am ipotecat cu nimic pt a obtine aceste ... (vezi toată discuția)