avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort-partaj-recasatorire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort-partaj-recasatorire

Buna ziua, as vrea sa va prezint cazul meu: am fost casatorita si toate bunurile au ramas la mine. As vrea acum sa ma recasatoresc cu fostul sot dar acesta are niste probleme cu un credit neachitat. Daca ma recasatoresc se pot atinge de bunuri?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 08:50, 26 Septembrie 2011
Doamna se temea de acest lucru...
Pentru ea culmea era realizabila ca si posibilitate...
Domnule avocat, doamna tocmai spunea ca pensia de intretinere "vine la mine". Unde-i silogismul prin care ati dedus teama doamnei ca ii va fi executata silit pensia de intretinere? Mie imi scapa, dar poate n-am experienta dumneavoastra. Cu respect va rog sa mi-l dezvaluiti si mie!
Probabil ca nu ati auzit de situatii in care se iau bani din cont, bani proveniti din pensia de intretinere...
Daca nu ati auzit pana acum, tocmai ati facut-o...
Poate sa fie vorba si de o datorie comuna...

Banii care ajung la ea nu se stie cum ajung.Poate ca omul plateste de buna voie.
Ati stabilit in mod cert cum ajung acesti bani la ea?

Daca analizam problema strict juridic, intreaga problematica ridicata este fara o conotatie juridica reala.
Cum sa ii ia bunurile sotului daca se afla la ea?
Aveti un raspuns si la aceasta intrebare?

Pe de alta parte, se pot lua si acele bunuri.
Dvs. ce parere aveti?
Se pot lua sau nu?

Daca veti citi tot ce am scris veti vedea totusi ca se pot lua, dar nu se vor lua din motive de lipsa de utilitate...

Prin urmare...raspunsul este util pentru user...
Raspunsurile sunt cel mai adesea in functie de intrebari...
Pe de alta parte, se pot lua si acele bunuri.
Dvs. ce parere aveti?
Se pot lua sau nu?

Domnule, daca ati fi citit si alte mesaje in afara de ale dumneavoastra, ati fi observat deja ca eu am spus cum se pot executa bunurile sotiei. N-am sa repet, nici macar pentru dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj mihaelaraboj mihaelaraboj Am 2 copii relativ mici, vreau sa divortez de sot, insa nu stiu cxum sa procedez cu partajul si cum se obtine.Avem un credit din care am achizitionat un ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit - problema cu o firma de recuperari creante claudyta claudyta buna ziua .am avut un credit la o banca .si nu am mai avut bani sa platesc .si di aceasta cauza am ramas cu rate neplatite .creditul a fost pe cinci ani ,am ... (vezi toată discuția)
Executare silita Cristhina Cristhina Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. Pe perioada casatoriei am cumparat prin credit 1 garsoniera, 2 terenuri si 2 autoturisme. Anul ... (vezi toată discuția)