avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pariuri on-line
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pariuri on-line

Sunt jucator activ la o casa de pariuri online din afara tarii iar castigurile mele au depasit anul acesta 50.000 de euro. Conform legislatiei din Romania, castigul zilnic care nu se impoziteaza este de 600 lei , deci anual ar fi in jur de 200.000 lei (in jurde 50.000 euro). Trebuie sa declar venitul daca acesta se incadreaza sub limita admisa? Retragerile nu au fost ci mai degraba lunare. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gogas , utilizator 23:07, 13 Aprilie 2013
cred ca trebuie sa platesti impozit pe venit pe castigul pe zi

desi tu poate ai o zi castigatoare si 364 necastigatoare, si esti pe - 50000 euro intr-un an tot teoretic ar trebui sa platesti impozit pt acel castig,
cam asta inteleg eu din legea respectiva
[ link extern ] /

ca de fiecare data exista loc de interpretare, poate cineva sa ne elucideze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe câștigurile din pariuri sportive online horatyus horatyus Bună ziua, Sunt nou pe acest forum și nu știu dacă acest subiect a mai fost discutat sau nu și prin urmare am să rog pe cineva să îmi ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite pentru jocuri de noroc si pariuri sportive johnE johnE Buna ziua, Sunt client al unei firme de pariuri sportive inregistrata in Malta.Deoarece activitatea mea de parior este productiva, doresc sa speculez legea ... (vezi toată discuția)
Impozit venit din malta mihayyy mihayyy buna ziua , ma numesc mihai si sunt dependent :) , joc poker online pe un pokerroom cu sediu in Malta si care cica [i]\\\'online poker room under a ... (vezi toată discuția)