avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contracte depuse online
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contracte depuse online

Am rugamintea sa-mi spuna cineva daca angajatul nu mai trebuie sa semneze contractul depus online;mentionez ca angajatorul spune ca mi-a facut dar nu am semnat si nu am vazut nimic.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:29, 23 Septembrie 2011
Un c.i.m. nesemnat de ambele parti nu este valabil .. nu are cum sa-si produca efectele juridice ... c.i.m. trebuie semnat de ambele parti si apoi se face transmiterea online a acestuia prin REVISAL.

Daca spune ca l-am transmis , atunci solicitati in scris angajatorului un exemplar de pe acesta si o copie certificata conform cu originalul de pe pagina/paginilie din registrul de evidenta a salariatilor unde exista inscrierile referitoare la persoana dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca nesemnat RIMAX RIMAX Buna ziua, M-am angajat la o firma luna aceasta si mi s-a dat o copie a contractului de munca. Contractul contine toate datele necesare, este in regula ca ... (vezi toată discuția)
Trimitere contract revisal fara sa fie semnat alex_me alex_me Buna ziua! As vrea sa-mi clarific o nelamurire. Am citit pe acest forum dar si pe altele despre persoane (angajatori) care au trimis un contract nesemnat de ... (vezi toată discuția)
Revisal murphy_04_09 murphy_04_09 am doua nelamuri in legatura cu angajarea: 1 - m-am angajat cu data de 1 aprilie la o firma si as vrea sa stiu cum pot verifica acest lucru, pentru ca stiu ca ... (vezi toată discuția)