avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ajutorul de caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ajutorul de caldura

buna seara as dori sa stiu care sant noile limite de incadrare in ajutorul de caldura adica care este venitul minim care trebuie sa-l aiba o familie de 5 persoane pentru a beneficia de ajutor la caldura
Cel mai recent răspuns: lia_alexe , utilizator 22:04, 23 Septembrie 2011
Pe perioada sezonului rece, ajutoarele de incalzire vor fi acordate persoanelor cu venituri de pana la 786 lei pe membru de familie.

De unde 786 x 5 = 3.930 lei
O familie cu 5 membri poate sa aiba pana la 3.930.lei ca sa poata..., dar mai sunt cateva conditii:

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...
Ultima modificare: Vineri, 23 Septembrie 2011
lia_alexe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor social ROX333 ROX333 buna ziua, suntem o familie tanara cu un copil de 3 ani, in ultimul an sotul a fost in somaj (firma falimentara) din care mai are doar 1 luna, eu nu am nici ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire, sot plecat strainatate mihasim mihasim Pot beneficia de ajutor pentru incalzire (eu si copiii) daca sotul lucreaza cu contract in strainatate? In norme am citit ca doar cei care locuiesc efectiv in ... (vezi toată discuția)
Subventie caldura pentru o persoana care a vandut teren la inceputul anului adrianabresug adrianabresug o pf care este pensionata pe caz de boala a vindut in februarie un teren ,in adeverinta de la anaf ii apare acest venit ,se ia in calcul la subventia pt ... (vezi toată discuția)