avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... continuare activitate pentru persoana care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

continuare activitate pentru persoana care indeplineste varsta de pensionare

Buna seara ,

Am un angajat care indeplineste conditiile de pensionare . Cum procedez cu contractul individual de munca pentru aceasta persoana , avand in vedere ca va desfasura activitate si in continuare?
Cel mai recent răspuns: lilianatatar , utilizator 22:34, 24 Septembrie 2011
Daca indeplineste conditiile de pensionare penr limita de varsta , atunci c.i.m. al acestuia va inceta de drept la data indeplinirii conditiilor de pensionare (art.56 alin.1 lit.c C.mun.) .... apoi se va incheia un nou c.i.m. cu aceeasi data.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca rusualexandra rusualexandra Am un salariat care a depus dosarul de pensionare pentru limita de varsta. Dupa ce iese decizia vrea sa lucreze in continuare, cum procedez : inchid actualul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog foarte mult sa imi spuneti si mie daca am primit ... necula_calita necula_calita Buna ziua. Va rog foarte mult sa imi spuneti si mie daca am primit decizia de pensionare la limita de varsta , am un termen in care sa anunt angajatorul de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua după ieșirea la pensie de limita de vârstă (35+5ani) ... Aldea Mariana Aldea Mariana Bună ziua după ieșirea la pensie de limita de vârstă (35+5ani) vechime pot lucra în continuare? Po lua și pensie și salariu? (vezi toată discuția)