avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract nerespectat de o firma de catv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract nerespectat de o firma de catv

Am incheiat un contract cu o firma de catv si mi sa propus ca iau pachetul de internet de 100 Mbps ca imi baga in pachet si sticul de net mobil pe care il aveam din ianuarie. Am acceptat pentru ca oferta suna bine si am fost sa facem la sediul lor aceasta cuplare la pachet oferita. Mie in continuare imi veneau facturi pentru sticul de net mobil iar la sediu cand mergeam imi spuneau cai gresala si o storneaza. Asa a trecut 4 luni dupa care in luna 5 de contract am fost sunat sa mi se aduca la cunostinta ca am de plata 2 luni pentru stic. Pentru lamuriri suplimentare sa mergem la sediul lor unde am si fost. Am primit un raspuns sec: nu sa aprobat sa fie introdus in oferta acel stic asa ca trebuie sa platim. In urma unor discutii mki sa spus ca degeaba ma enervez ca acel serviciu care nu lam primit este gratuit si nu am de platit pentru el. Cum se poate prin contract sa beneficiezi de un serviciu si sa nu te poti folosi de el, fie el si gratuit? Eu consider ca mi sau incalcat drepturile contractuale de aproape 3 luni si am dreptul sa reziliez contractul fara pretentii din partea firmei de catv. Daca am cerut sa mi se dea sticul prevazut in pachet mi sa spus ca NU AVEM. MAI TRECETI SI INTREBATI SI VETI PRIMI CAND VOM AVEA. De ce nu mau putut anunta cand au stiut ca nu sa aprobat si sa mi se spuna sa ma duc sami dea dreptul meu prevazut in contract dar au stiut sa ma sune cand au vazut ca nu ma duc sa platesc abonamentul. Eu nu aveam de unde sa stiu ce probleme sau ivit din moment ce nu mau anuntat. In urma celor relatate mai sus firma respectiva are obligatia sa imi rezilieze contractul fara a pretinde daune la cererea mea de reziliere pe acest motiv? MULTUMESC PENTRU INTELEGERE
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 08:19, 25 Septembrie 2011
Solicitati debransarea si adresati-va, cu o sesizare, oficiului pentru protectia consumatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract servicii tv, internet rcs-rds cmiep1@yahoo.com cmiep1@yahoo.com 1- In 2007 am incheiat un contract de furnizare servicii tv, internet si telefonie cu rcs. 2- In 2008 am cerut suplimentarea abonamentului tv din contract cu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom contact_blue contact_blue Buna seara. Anul trecut in luna August, am fost sunat de un agent Telekom, mai exact o doamna care mi-a facut o oferta, un abonament cu un telefon. Eu avand ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am un anumit abonament de telefonie, de aproape doi ... Cosmin3006 Cosmin3006 Buna seara. Am un anumit abonament de telefonie, de aproape doi ani, la un operator. Luna aceasta factura mea a fost mai scumpa deoarece mi-a fost schimbat ... (vezi toată discuția)