Am facut o contestatie pentru a primi permisul suspendat, deoarece aveam mare nevoie in perioada anterioara. Sunt absolut sigur ca nu am sa castig procesul din 21.11.2011si as vrea sa retrag contestatia si sa predau permisul cat e cald afara si pot circula cu bicicleta o luna :). Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez? Va rog ajutati-ma! Va multumesc anticipat!
buna ziua
forlulati printr-o cerere scrisa o renuntare la judecata si o depuneti la dosar apoi printr/o alta cerere tot la dosar solicitati preschimbarea de termen in vederea solutionarii prin renuntare a cauzxei cit mai urgent .....cu hotararea in care s-a luat act de renuntarea la judecata a pricini mergeti la politie si predati permisul
bafta
daca tot ati facut o de ce nu mergeti pana la capat????/chiar daca ati vrut sa aveti permis in ceea perioada nu cred ca aici e cam de joaca.......e totusi o judecata mai bine lasat o cum a cazut ca sa nu aveti de suferit mai ales ca s a fixat termen
Este bine sa va ganditi de o mie de ori inainte sa faceti ceva. Procesul este pe rol si nu cred ca se mai poate renunta acum. Asteptati pana la primul termen si puteti renunta atunci fara consecinte.
in orice moment al procesului va hotarati sa renuntati la actiune nu veti avea ca urmare nici un fel de consecinta decit ca actiunea intentata nu se va mai judeca doar se va lua act de renuntare si atit ,nu aveti fi supus in actiune de fata la plata de cheltuieli de judecata