In anul 2002 am fost condamnat de trib. Vilcea la 1an si sase luni cu suspendare;aceelasi an am mai fost condamnat de trib Pitesti la 5 ani cu executare si de trib Bucuresti tot la 5 ani cu executare; toate acestea pentru inselaciune , fals si uz etc.
Sentintele au fost pronuntate pina in septembrie 2002 iar eu m-am sustras de la executarea pedepsei.
Doresc sa intreb daca aceste pedepse se pot contopi si cind aceste pedepse se vor prescrie?
Daca se contopesc sau nu, nu putem spune fara mai multe date. De ex. daca s-a dispus revocarea suspendarii, pedeapsa revocata se executa si nu se mai contopeste cu cea aplicata pt noua infractiune.
Daca presupunem ca ar fi de executat 6 1/2 ani ( fara alte sporuri), prescriptia executarii pedepsei se implineste in 2014.
Daca e alta pedeapsa, adaugati 5 ani si atunci se implineste.
Recomandarea mea este ca cineva apropiat sa va angajeze un avocat, sa ii puna la dispozitie toate datele.
Succes pe mai departe cu sustragerea!
Inselaciune-alcool
animacikaa
daca sunt in termen de incercare (condamnat pt inselaciune) si in perioada de incercare sunt prins conducand masina in stare de ebrietate voi fi condamnat ca ... (vezi toată discuția)