avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 CAEN 6499 - alte intermedieri financiare, sunt ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

CAEN 6499 - alte intermedieri financiare, sunt considerat IFN?

srl-ul meu are drept cod CAEN 6499 - alte intermedieri financiare. Cu toate acestea, imi e greu sa gasesc si sa citesc legislatia aplicabila pentru ca apare des sintagma IFN (institutii financiare non-bancare). As vrea sa stiu daca sunt IFN in baza codului CAEN, sau nu. Activitatea pe care o prestez este de a intermedia pentru persoane fizice obtinerea unor bani care li se cuvin, noi aplican un comision din suma recuperata.

va multumesc in avans.

Alte discuții în legătură

Nu gasesc un cod caen pentru o activitate,ajutor petrans petrans Doresc sa infiintez o societate care va avea rolul de a completa diferite documente in numele unor alte societati. Adica, de ex. completarea formularului 318 ... (vezi toată discuția)
Lucram pentru un call-center online din strainatate, doresc sa deschid o firma in romania prin care sa pot primi legal banii Mihai_Ioan Mihai_Ioan Buna ziua, Eu, impreuna cu cativa colegi de facultate, am inceput sa lucram, in timpul liber, pentru un call-center online, din alta tara. Site-ul respectiv ... (vezi toată discuția)
Forma juridica pentru un proiect de strangere de fonduri prin sponsorizari arenamieilor arenamieilor Scopul demersului este obtinerea de finantare sub forma de donatii/ sponsorizari pentru diferite proiecte individuale prin intermediul unei platforme online ... (vezi toată discuția)