avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cimitir Concesionat- ce drepturi poseda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cimitir Concesionat- ce drepturi poseda

Buna ziua. Am o firma de pompe funebre, si zilele trecute aveam un caz care trebuia dus la cimitirul municipal. Cimitirul municipal a fost concesionat de catre o firma de pompe funebre concurenta. Cand a trebuit sa merg sa sap groapa (deoarece familia avea locul de veci in cimitirul municipal de mai multa vreme) accesul in cimitir mi-a fost refuzat. Cand am mers cu un decedat, (pentru dus la groapa de la intrarea in cimitir) accesul mi-a fost refuzat. Este posibil sa nu ma lase sa intru in cimitirul municipal chiar daca e concesionat de catre ei?
Legea concurentei, sau orice alta lege nu ar trebui sa imi permita sa am si eu acces la cimitirul municipal?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: bau_bau , utilizator 00:36, 6 Octombrie 2011
Nimeni nu stie Nimic? Va rog..ajutor....
up....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii cu clauza de exclusivitate? bau_bau bau_bau Buna ziua. Sunt administrator la o firma de pompe funebre, si doresc sa fac un contract de exclusivitate cu o parohie locala. Acest contract consta in ... (vezi toată discuția)
Transformare loc concesiune pe 7 ani in loc de veci - dovada legatura rudenie issy issy Buna ziua, bunica a decedat acum un an si iubitul meu a fost cel care a fost la cimitir pt a solicita o groapa, sapatul ei si tot si ce mai trebuie intr-o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o problema cu un loc de veci pe care incerc sa ... anla2 anla2 Buna ziua. Am o problema cu un loc de veci pe care incerc sa o rezolv dar abia acum am gasit un raspuns dat de ,,CONTSTERS234722 care m-a luminat si mi-a ... (vezi toată discuția)