Buna ziua ! In situatia in care un recurs respins ,urmeaza sa se intoarca dosarul la prima instanta...dar nu se mai gaseste... Instanta care a respins recursul spune ca a trimis dosarul cu posta speciala,iar instanta unde trebuia sa ajunga dosarul nu l-a primit...Catre cine trebuie sa ma adresez sa urgentez cautarea dosarului(aceasta situatie dureaza de 4 luni) ,pentru ei (prima instanta si cea imediat superioara unde a fost recursul par a fi foarte calmi...) astfel incat nu mai stiu ce sa cred...
Va multumesc anticipat
Daca vi s-a spus sa asteptati, atunci nu va ramane decat sa aveti rabdare... Si totusi incercati sa va adresati curtii de apel in a carei circumscriptie intra cele doua instante inferioare, cu o sesizare si vedeti ce raspuns primiti de acolo.
Recurs
sejc_2010
Buna ziua.In cadrul sentintei unui recurs am primit formularea: Admite recursul. Casează sentinţa recurată şi trimite cauza pentru completarea ... (vezi toată discuția)
Rejudecare
ionu roman
Ce se intampla in cazul in care instanta de recurs a dispus rejudecarea cauzei si a trimis dosarul la instanta inferioara? Vor fi luate in calcul documentele ... (vezi toată discuția)