avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rejudecare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rejudecare

Ce se intampla in cazul in care instanta de recurs a dispus rejudecarea cauzei si a trimis dosarul la instanta inferioara? Vor fi luate in calcul documentele depuse la dosarul acela? sau trebuie din nou depuse intre setul de documente?
Cel mai recent răspuns: narcisa07 , utilizator 15:25, 6 Aprilie 2010
Se rejudeca dosarul, reluadu-se dezbaterea de la faza indicata de instanta superioara, sau cu privire la un capat de cerere, etc.... este vprba de acelasi dosar, care se intoarce la instanta de fond.
Documentele deja depuse vor fi "luate in considerare" si daca va fi cazul, mai pot fi depuse si alte inscrisuri noi.Nu este cazul sa se depuna din nou, acelasi set de inscrisuri, care se afla deja "la dosarul cauzei".
multumesc! am crezut ca trebuie sa depun din nou toate actele pe care le-am depus pana akm!
Hristos a inviat!
Va rog lamuriti-ma si pe mine: sunt intimata intr-un proces, s-a facut Apel de catre reclamant, i s-a respins apelul, acum reclamantul a facut Recurs si Hotararea este: "Admite recursul. Desfiinteaza decizia si sentinta si trimite cauza spre competenta solutionare la Tribunalul Comercial. Irevocabila." Ce inseamna asta? Eu inteleg ca e vorba de un nou proces. Cel mai tare ma streseaza faptul ca onorariul platit avocatului pentru a ma apara a fost destul de mare, acum ma va reprezenta in continuare pentru acest onorariu (si n-au fost decat 2 termene - la primul recurentul a cerut amanare si la al doilea s-a hotarat trimiterea catre T. Comercial) sau va trebui sa-i platesc un nou onorariu? Nu mi-o luati in nume de rau, dar va intreb ca sa stiu la ce sa ma astept....
Cu multumiri anticipate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar/iesire din indiviziune mary6 mary6 Buna. Pt a intelege speta va expun situatia de fapt. In anul 2004 unul din mostenitori a depus la instanta cerere de iesire din indiviziune privind suprafetele ... (vezi toată discuția)
Decizie data in apel, cu inscrisurile disparute de la dosar Robert68 Robert68 La ultima infatisare la Tribunalul Bucuresti am depus in fata instantei proba cu inscrisuri, proba incuviintata anterior. La aceasta ultima infatisare instanta ... (vezi toată discuția)
Daca partea recurenta va castiga recursul, ce se va intâmpla? ... Narcisa_ Narcisa_ Daca partea recurenta va castiga recursul, ce se va intâmpla? Instanta de recurs ca retrimite spre rejudecare instanței inferioare? Recurenta a ... (vezi toată discuția)