avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita bun imobil
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita bun imobil

Hotarare judecatoreasca data in Apel : mutarea din incinta a utilajelor: mese,tavi,cuptor,malaxor etc.

A venit executorul judecatoresc si a constatat ca acel cuptor de coacere are 8 m lungime si 4 m latime(este facut din caramida,sapat in pamant) si nu poate fi mutat...In hotarare se specifica : MUTAT !!!

Am facut constestaie la executare(din pacate avem termen in noiembrie)....Acum 2 zil am aflat ca tot in noiembrie avem termen la judecatorie deorarece reclamantul a cerut aplicarea unei amenzi civile.Cum sa platesc amenda la o chestie pe are nu o pot muta(eu vreau sa mut,dar nu se poate doarece astfel as distruge lucrul)
(pe 4 oct avem si primul teren la recurs-formulat de noi)
Ce pot face in acesta situatie?
Va multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: alexa4v90 , utilizator 19:28, 25 Septembrie 2011
va sustineti contestaia pe acest motiv si cereti sa se respinga cererea lor...de preferat prin avocat.
ne reprezinta un avocat...dar ce se intampla daca ne respinge contestatia si ramane definitiva hotararea?imi vor demola cuptorul?se poate acest lucru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, vecinul din spatele casei a decedat. moștenitorii ... Ion633 Ion633 Buna seara, Vecinul din spatele casei... A decedat... Moștenitorii au vândut terenul, noul proprietar Vine cu pretenții că hotarul din spatele casei ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie+mutare gard/hotar = rezolutie primprocuror= nup. ce fac? Balaurul Balaurul Buna ziua, Aduc pe scurt in atentia dvs. urmatorul diferend, pentru ca apoi sa va rog a-mi da sfaturile de cuviinţă; asadar. Eu locuiesc in orasul P, iar ... (vezi toată discuția)
Calea de acces-drum servitute mihai03 mihai03 Va rog poate sa imi spuna si mie cineva ce inseamna termenii\" Cumparatorul are drept de iesire la sosea prin pamantul meu al vanzatorului\" Citat dintr-un c-v ... (vezi toată discuția)