avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Incuviintare executarea unui BO
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Incuviintare executarea unui BO

O situatie zic eu de-a-dreptul uluitoare
Am incheiat un contract unde mi s-a impus sa fac acest contract pentru o cantitate mult mai mare decit cea de care aveam eu nevoie,in acelas moment mi s-a emis o factura .Am emis un BO completat cu val. facturii.
In timpul derularii contractului furnizorul a depus la banca BO Cum este si firesc banca i-a dat refuz de plata motiv lipsa de disponibil.
A continuat sa-mi livreze marfa In momentul in care l-am anuntat ca doar ceeace mi-a livrat trebuie facturat,acesta mi-a stornat factura pentru care am emis BO si mi-a facturat cantitatea livrata.
A refuzat sa-mi predea BO Acest furnizor s-a adresat judecatoriei prin care cere investirea Ce pot face in aceasta situatie?
Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: vrica , utilizator 09:18, 26 Septembrie 2011
Buna seara .
Nu trebuia sa fiti de acord cu stornarea facturii pentru care a fost emis BO ,dar un jurist poate demonstra cauza si efectul ce au dus la situatia de fapt.
Succes.
Cu respect,Alexa...
Eu cred ca aceasta stornare demonstreaza ca datoria nu este certa lichida si exigibila
Va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin emis inainte de livrarea marfii vrica vrica Am emis la presiunea furnizorului un BO pentru o factura dar marfa nelivrata si ulterior stornata factura inscrisa pe BO La momentul stornarii furnizorul a ... (vezi toată discuția)
Dealer auto solicita 24% tva mariuselectric mariuselectric Problema neplacuta cu care ma confrunt este ca am incheiat un contract de achizitie a unui auto ____ in data de 23.04.2010.Am achitat avansul plus cele 3 ... (vezi toată discuția)
Facturare retururi dupa data de 1 iulie 2010 mihaelah mihaelah Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatorul caz: Care este procedura in cazul retururilor de marfa dupa data de 1 iulie aferente marfii facturate initial ... (vezi toată discuția)