avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... exista o lege care nu iti da voie sa dai foc ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

exista o lege care nu iti da voie sa dai foc buruienilor uscate din gradina proprie?

Buna ziua as dori sa imi spuneti va rog daca exista o lege care spune ca eu in gradina proprie nu am voie sa mai dau foc la buruienile uscate ca sa fac curatenia de toamna a gradinii . mentionez ca locuiesc la tara . va multumesc
Cel mai recent răspuns: Boncu Constantin , Avocat 10:11, 26 Septembrie 2011
Buna ziua,

nu exista o asemenea lege. Nu este exclus ca, la nivel local, consiliile locale sa fi hotarat interzicerea acestei arderi a buruienilor caz in care ar fi bine sa verificati si la primarie.
Totusi, sunteti raspunzator de orice daune ati produce prin incendierea buruienilor.

Avocat Costi Boncu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ardere resturi in curte palnyc palnyc Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca este legal sa se aprinda focuri in curtile/gradinile de pe langa case. Am un vecin care arde periodic ceva si miroase ... (vezi toată discuția)
Ardere deseuri vegetale avand ca urmare pagube materiale Edward_w92 Edward_w92 Stiu ca sunt anumite reglementari in aceasta privinta dar nu gasesc un articol de lege in care sa se specifice exact ce intelegem prin daune materiale produse ... (vezi toată discuția)
Contract gunoi obligatoriu EderaE EderaE Buna ziua! Asa dori sa stiu daca, in conditiile in care locuiesc la casa, la marginea unui mic orasel, intr-un cartier nou construit, sunt obligata prin lege ... (vezi toată discuția)