avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... informatie!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

informatie!

se poate face un contract de munca fara actele necesare? doar dupa cererea de angajare si copia dupa buletin?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:29, 26 Septembrie 2011
Daca va intelegeti sa aduca restul actelor se poate si asa
multumesc! dar nu trebuie semnat? nu trebuie sa se efectueze in prezenta persoanei care solicita?!
Da, se poate face c.i.m. ... insa cel mai important este sa prezinte certificatul medical , care constata faptul ca cel in cauza este apt pentru prestarea acelei munci.

Pentru a fi valabil - sa-si produca efectele juridice - , c.i.m. trebuie sa fie semnat de ambele parti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnat contract individual de munca inca fara examenul medical NewMenace NewMenace Buna ziua am semnat un contract individual de munca pe data de 27.03 fiind incadrat cu data 28.03 in munca, insa nici pana acum nu am efectual examenul medical ... (vezi toată discuția)
Semnarea contractului silviu35 silviu35 AM semnat contractul pe perioada nedeterminata cu functia de gradinar nu am facut fisa medicala mia cerut copie dupa buletin si nu am semnat protectia ... (vezi toată discuția)
Contract de munca ioana.alexandra ioana.alexandra Am si eu o intrebare. Angajatorul mi-a cerut pentru angajare doar buletinul si diploma de bac. Pana acum cand am incheiat un contract angajatorii mi-au cerut ... (vezi toată discuția)