avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... revenirea la numele avut inainte de casatorie ,dupa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

revenirea la numele avut inainte de casatorie ,dupa divort mi-am pastrat numele avut in timpul casatoriei

dupa divort ,cu acordul fostului sot mi-am pastrat numele dobandit dupa casatorie acum 20 de ani ,doresc revenirea la numele de domnisoara ,,avut inainte de casatorie ,va rog sa-mi spuneti cui trebuie sa ma adresez ,care sunt pasii si cu cine ma judec de fapt in contradictoriu
Singura posibilitate de revenire la numele avut anterior casatoriei este de a apela la schimbarea pe cale admistrativa a numelui conf.OG nr. 41/2003.
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea numelui adinabotosani adinabotosani dupa divort am pastrat numele de familie al sotului; doresc sa stiu daca pot reveni la numele avut anterior casatoriei, adica la numele din nastere.Va ... (vezi toată discuția)
Revenire la numele de dinainte de casatorie dupa divort cristinaz91 cristinaz91 Buna ziua, Am divortat acum aproape 1 an si am pastrat numele fostului sot din motive administrative. In prezent, in urma unor neintelegeri nu-mi doresc sa ... (vezi toată discuția)
Care este procedura schimbarii numelui CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 doresc sa imi schimb numele de familie care este procedura si ce acte imi trebuie? multumesc (vezi toată discuția)