avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua,
Apelez din nou la amabilitatea dvs. adresandu-va cateva intrebari.
Problema mea este urmatoarea: din masa succesorala (succesiunea a fost dezbatuta, dintr-o eroare, la tribunal, ulterior am aflat ca se putea si la notar, succesorii fiind intru-totul de comun acord) a rezultat si un loc de veci. Din pacate, tribunalul a omis sa atribuie unuia din cei trei mostenitori acest loc de veci. Intrebarea mea este: ce se poate face acum dupa incheierea procesului? acest loc poate apartine in mod egal celor trei sau trebuie trecut doar pe numele unui singur mostenitor? Este bine stiut ca locurile de veci nu se vand, se doneaza insa personal as dori sa nu fie instrainat. Ce pot face daca eu am aceasta dorinta insa ceilalti ar vrea sa-l instraineze?
Multumesc anticipat pt.raspunsuri, o zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 11:38, 26 Septembrie 2011
Se face suplimentare la certificatul de mostenitor. Adaugadu se si acel loc de veci. Ceilalti mostenitori va pot dona dvs partea lor. Si va intelegeti dvs cu dansii.........Atunci veti figura dvs ca si concesionara a acelui loc de veci prin schimbarea la cimitirul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Morminte - mostenire ? oanaportar oanaportar - pt. 2 morminte bunicii mei au incheiat un Contract de concesiune. - dupa decesul lor, tatal meu - singurul lor copil, va trebui sa faca mostenire, 1. - ... (vezi toată discuția)
Dilema vanzare locuri de veci radu_CM radu_CM Buna ziua, Am rugamintea sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarea situatie: matusa mea este singura mostenitoare a 5 locuri de veci aflate intr-un cimitir ... (vezi toată discuția)
Mostenire drept de succesiune loc de veci lucyfer lucyfer Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : in urma decesului bunicului meu,care era proprietarul unui loc de veci in Cimitirul Central ... (vezi toată discuția)