avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... facultate
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

facultate

buna ziua.problema mea este urmatoarea:m-am inscris la facultate in sesiunea de vara,la management si acum sunt anuntat ca nu se mai tine clasa,ca se desfiinteaza si ca sunt obligat sa aleg,ori ceva de agricultura ori sa stau "pe bara".ce pot face in cazul asta?
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 17:23, 29 Septembrie 2011
Dumneavostra alegeti .Nu este rau nici ceva de agricultura , dar dac nu va simtiti atras , va retrageti si va inscrieti la alta . Sint atitea facultati . De unde sinteti ?
eu vrea sa mi urmez alegerea!si la data asta cand ma mai inscriu eu??la 1 incep facultatile!eu pierd 1 an din cauza lor!!!X-( si in plus am platit ceva bani!!eu de unde ii iau ca sa ma inscriu la o noua facultate??
Ultima modificare: Luni, 26 Septembrie 2011
crisu_10, utilizator
Nu cred ca mai vedeti banii innapoi dar incercati sa mergeti acolo unde v-ati inscris si lasdati o cerere in sensul dorit . Cit despre ceea ce doriti , dati fuga poate veti avea noroc la o alta facultate .
adica sa nu mi recuperez banii?nu a fost din vina mea!!e vina facultatii!!apelam la autoritati!si o sa plateasca si anul care l pierd!!X-(
Ati semnat un contract, probabil, care nu s-a mai executat si nu din vina dvs. In mod normal, va adresati universitatii pt restituirea sumei depuse si daca refuza, protectiei consumatorului. Ce institut este asta, specializarea era acreditata sau autorizata? Mai vb dupa ce urmati cele 2 cai. Aveti la dispozitie si calea penala si ar trebui sa le specificati in cerere aceasta. Multe succesuri!

Alte discuții în legătură

Pot pierde dreptul la pensia de intretinere de la parinti daca imi schimb facultatea? anonim1111111 anonim1111111 Buna ziua Sunt student la zi care beneficiaza de pensie de intretinere de la unul din parinti. As dori sa imi spuneti daca [u][b]pot pierde dreptul ... (vezi toată discuția)
Studii la facultati autorizate dar neacreditate CIULEILACRAMIOARA CIULEILACRAMIOARA Buna ziua! Muncesc in strainatate cu contract legal,studiez in Romania primul an FR la o universitate care este doar autorizata pe domeniul ... (vezi toată discuția)
Plangere Danutzza Danutzza Va rog frumos cine ma poate ajuta si pe mine sa imi spuna cum pot formula o plangere.Sunt studenta si impreuna cu colegii vrem sa facem o plangere la decant ... (vezi toată discuția)