buna ziua.problema mea este urmatoarea:m-am inscris la facultate in sesiunea de vara,la management si acum sunt anuntat ca nu se mai tine clasa,ca se desfiinteaza si ca sunt obligat sa aleg,ori ceva de agricultura ori sa stau "pe bara".ce pot face in cazul asta?
va multumesc pentru raspuns.o sa fac o cerere pentru restituirea banilor.este acreditata,este de stat.totusi eu o sa pierd 1 an degeaba pentru ca la data asta nu mai am unde sa ma inscriu:(:((
De obicei depunerea taxei se face dupa inceperea anului universitar, or dvs v-ati grabit. In plus, candidatii mai dezghetati se inscriu la mai multe facultati si o aleg pe cea mai convenabila, poate prind locurile subventionate, de ce nu?
Daca tot aveti un dosar depus, solicitati inscrierea la o specializare cat mai apropiata de intentiile dvs., daca exista, iar anul viitor va puteti transfera la un alt institut pe specializarea dorita, sustinand un nr de diferente. Deci s-ar putea sa nu pierdeti anul degeaba.
taxa era obligatoriu de platit la momentul inscrierii.ce drept incalca ei prin faptul ca m-ar forta sa ma mut la o alta specialitate?in plus decanul mi a oferit,nu numai mie,posibilitatea sa aleg intre agricultura sau ceva genul sau sa stau pe bara...e normal acest lucru?
Decanul v-a oferit posibilitatea sa alegeti ce vrea el, or in acest caz va veti adresa si ANPC iar apoi judecatoriei competente pt a solicita despagubiri. Luati legatura si cu un avocat care sa va ajute.
Plangere
Danutzza
Va rog frumos cine ma poate ajuta si pe mine sa imi spuna cum pot formula o plangere.Sunt studenta si impreuna cu colegii vrem sa facem o plangere la decant ... (vezi toată discuția)