avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Prelungire tacita contract
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Prelungire tacita contract

Buna ziua,

In cazul in care in contract este mentionat, ca dupa expirarea duratei contractului, durata contractuala se va putea prelungi tacit cu noi perioade obligatorii, mai este nevoie de act aditional?
Cel mai recent răspuns: Daniela Camelia Nicolae , Consilier juridic 12:46, 26 Septembrie 2011
nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere mihaela495 mihaela495 Buna ziua, In calitate de proprietar (persoana fizica) am incheiat un contract de inchiriere cu un chiras (PJ). Contractul a fost inregistrat la Finante si ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca pe per. determinata kronosz1 kronosz1 Buna ziua As dori sa va cer parerea despre o \"mica\" problema. Am fost angajat la o firma cu contract pe perioada determinata (3 luni), care a expirat in ... (vezi toată discuția)
Termen intocmire act aditional ContSters315891 ContSters315891 Buna ziua! Contractul pentru inchirierea unei locuinte a expirat pe data de 31.12.2013. De comun acord cu proprietarul (eu sunt chiriasul), pe data de 06.01 ... (vezi toată discuția)