avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Termen intocmire act aditional
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Termen intocmire act aditional

Buna ziua!
Contractul pentru inchirierea unei locuinte a expirat pe data de 31.12.2013. De comun acord cu proprietarul (eu sunt chiriasul), pe data de 06.01 am intocmit un act aditional la contract (fiscul nu a lucrat intre 31.12 - 05.01) pentru prelungirea duratei de inchiriere si modificarea cuantumului. Actul aditional a fost luat in evidenta de catre admin financ (bineinteles cu nr. de inregistrare).
Avand in vedere ca actul aditional s-a intocmit in prima zi lucratoare dupa expirarea termenului din contract, acesta este valabil sau nu?
Cel mai recent răspuns: ContSters315891 , utilizator 08:06, 6 Martie 2014
Actul aditional este valabil, indiferent cand s-ar fi incheiat . Pentru perioada neacoperita opereaza acordul tacit al partilor de prelungirea contractului de inchiriere.
Va multumesc mult pentru raspuns
Puteti, va rog, sa-mi spuneti ce presupune (din punct de vedere legal) acest acord tacit, si unde prevede acest lucru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat energetic Dani@ Dani@ Am un apartament inchiriat (ca proprietar) ,iar contractul va expira in curand.Pot face un Act Aditional de prelungire a Contractului pentru a nu mai fi nevoie ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de inchiriere Srb Srb Buna ziua, Parintii mei au facut un contract de inchiriere acum circa 3 ani de zile pe 1 an de zile. Dupa aceea, au pastrat aceeasi chiriasi si au facut ... (vezi toată discuția)
Act aditional contract inchiriere jessie jessie Buna ziua, am rugamintea sa ma ajutati cu un model act aditional contract de inchiriere in care sa se aduca la cunostinta chiriasului ca la expirarea ... (vezi toată discuția)