Buna ziua!
Contractul pentru inchirierea unei locuinte a expirat pe data de 31.12.2013. De comun acord cu proprietarul (eu sunt chiriasul), pe data de 06.01 am intocmit un act aditional la contract (fiscul nu a lucrat intre 31.12 - 05.01) pentru prelungirea duratei de inchiriere si modificarea cuantumului. Actul aditional a fost luat in evidenta de catre admin financ (bineinteles cu nr. de inregistrare).
Avand in vedere ca actul aditional s-a intocmit in prima zi lucratoare dupa expirarea termenului din contract, acesta este valabil sau nu?
Actul aditional este valabil, indiferent cand s-ar fi incheiat . Pentru perioada neacoperita opereaza acordul tacit al partilor de prelungirea contractului de inchiriere.
Va multumesc mult pentru raspuns
Puteti, va rog, sa-mi spuneti ce presupune (din punct de vedere legal) acest acord tacit, si unde prevede acest lucru?
Certificat energetic
Dani@
Am un apartament inchiriat (ca proprietar) ,iar contractul va expira in curand.Pot face un Act Aditional de prelungire a Contractului pentru a nu mai fi nevoie ... (vezi toată discuția)