avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prelungire contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prelungire contract de inchiriere

Buna ziua,
Parintii mei au facut un contract de inchiriere acum circa 3 ani de zile pe 1 an de zile. Dupa aceea, au pastrat aceeasi chiriasi si au facut prelungire cu ei pe inca 2 ani. Acum vor iarasi sa prelungeasca. Se poate face o noua prelungire sau trebuie un nou contract de inchiriere? (Contractul aditional de prelungire nu a expirat, este valabil pana la sf Noiembrie 2018)
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 16:25, 21 Octombrie 2018
Se poate face o noua prelungire.
Deși operează tacita relocațiune, prelungindu-se de drept, este în regulă să încheie un nou adițional, pentru a avea durată determinată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere mihaela495 mihaela495 Buna ziua, In calitate de proprietar (persoana fizica) am incheiat un contract de inchiriere cu un chiras (PJ). Contractul a fost inregistrat la Finante si ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere ContSters59029 ContSters59029 Dupa expirarea unui contract de inchiriere daca locatorul continua sa incaseze chiria in baza acestui contract se poate spune ca opereaza tacita relocatiune in ... (vezi toată discuția)
Denuntare contract eugen82 eugen82 Un contract de locatiune a fost incheiat pe durata determinata, iar la expirare a intervenit tacita relocatiune , un nou contract pe durata nedeterminata, ... (vezi toată discuția)